1.Η ειδικότητα ?Θερμοϋδραυλικών Εγκαταστάσεων και Συντηρητών Κεντρικής Θέρμανσης? των ΕΠΑΣ ΥΠΔΒΜΘ είναι αντίστοιχη με την ειδικότητα ?Συντηρητών Κεντρικής Θέρμανσης? των ΤΕΕ Β? και την ειδικότητα ?Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων? των ΤΕΕ Α?. Συνεπώς, μεταφέρονται στους απόφοιτους της ειδικότητας ?Θερμοϋδραυλικών Εγκαταστάσεων και Συντηρητών Κεντρικής Θέρμανσης? των ΕΠΑΣ ΥΠΔΒΜΘ τα επαγγελματικά δικαιώματα α) της ειδικότητας ?Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων΄ των ΤΕΕ Α? κύκλου β) της ειδικότητας ?Συντηρητών Κεντρικής Θέρμανσης? των ΤΕΕ Β΄ κύκλου.

 

 

 

 

9. Η ειδικότητα ?Τεχνιτών Ηλεκτρολογικών Εργασιών? των ΕΠΑΣ Υπ. Παιδείας αντιστοιχείται με την ειδικότητα ?Εγκαταστάσεων Κτιρίων & Βιομηχανικών χώρων? των ΤΕΕ Β΄ κύκλου. Συνεπώς, μεταφέρονται στους απόφοιτους της ειδικότητας ?Τεχνιτών Ηλεκτρολογικών Εργασιών? των ΕΠΑΣ Υπ. Παιδείας τα επαγγελματικά δικαιώματα της ειδικότητας ?Εγκαταστάσεων Κτιρίων & Βιομηχανικών χώρων? των ΤΕΕ Β΄ κύκλου.

 

 

15. Η ειδικότητα 'Αμαξωμάτων' των ΕΠΑΣ Υπ. Παιδείας αντιστοιχείται με την ειδικότητα 'Αμαξωμάτων' των ΤΕΕ Α' κύκλου. Συνεπώς, μεταφέρονται στους αποφοίτους της ειδικότητας  'Αμαξωμάτων' των ΕΠΑΣ Υπ. Παιδείας τα επαγγελματικά δικαιώματα της ειδικότητας 'Αμαξωμάτων' των ΤΕΕ Α' κύκλου.